CAPE HOPE

Hevostyttö Ylivieskasta vietti lapsuutensa ravitalleilla ja eläimet olivat silloin isoja. Kun opiskelut veivät Ouluun ja hevoset jäivät, piti saada jokin paijattava ja minulle tuli v. 1991 Berninpaimenkoira Emma, Emma oli elämäni rakkaus. Emma antoi sellaisen kipinän koiriin, että ajatus kasvattamisesta jo silloin syttyi pienenä kipinänä.

Oulun raveissa minä ja Eveliina 1984

Emma

Mutta, mutta...monen tapahtuman kautta (surullisen ja iloisen) välissä oli useampi koiraton vuosi. 

Rakkaus koiriin kuitenkin säilyi ja vuonna 2007 meille tuli ensimmäinen cairnterrieri "Minni". Minni on PERSOONA ja rotunsa parhaimmistoa luonteessa puolesta joten paluuta entiseen ei ollut. Cairni oli  meille juuri oikea rotu.

Seuraksi Minni sai 2008 "Iitun" ja ensimmäiset cairnipennut syntyivät 2009 josta kotiin jäi "Peppi".  Vuonna 2011 Sandico kenneliin syntyi meidän "Helmi". 

Olemme tuoneet Tanskasta v. 2009 "Rico" pojan sekä 2012 Ruotsista "Aatun". Rico, asustaa siskollani Oulussa ja Aatu puolestaan Kalajoella Sonjan ja Tapion perheessä.

Vuonna 2014 saapui myös "Ykä", Ykä jäi kotiin asumaan. Tällä hetkellä meillä siis viilettää kuusi cairnia.

Cape Hope kennelissä on syntynyt kaikkiaan 9- pentuetta. Pyrimme panostamaan luonteeseen, terveyteen sekä rodunomaisuuteen. Kasvatamme kotikoiria mutta mielellämme otamme kasvattimme mukaan näyttelyiden maailmaan. Tai opastamme ja neuvomme jonkun muun lajin pariin. Pennut kasvavat meillä kotioloissa ja tottuvat normaaliin arkielämään.

Kennelimme sijaitsee Haukiputaalla, Oulun kupeessa. Perheeseemme kuuluu mieheni Esan lisäksi kolme poikaa, Petteri, Joonas ja Aleksi.

Jos olet kiinnostunut Cape Hope- pennusta niin soita ihmeessä, kerron mielelläni suunnitelmistani lisää !

helmi VSP-oulussa 2014

Olen

   - Suorittanut Kasvattajan peruskurssin kaksi kertaa. 

      Vuonna 1994 ja 2002

   - Allekirjoittanut kasvattaja sitoomuksen

   - Suomen Kennelliiton jäsen

   - Cairnterrierikerhon jäsen

 

Haukiputaalla 14.2.2015  Marika 

esa ja tytöt lenkillä

minni agilitissa

muistikassa

sunnuntai lenkillä

lenkillä "koti" metsässä

"uimassa"